MESOESTETIC - Stem Cell

Professionele regeneratieve behandeling voor het gezicht. 

Deze herstelt en verstevigt de dichtheid van de huid door de elasticiteit te verbeteren dankzij de werking van de plantenstamcellen van de Zwitserse appel. 

120.00 €
Please select variants first

stem Cell

Rimpels tegengaan op basis van plantaardige stamcellen.

De Stem Cell Deluxe behandeling van Mesoestetic is een celregenererende anti-agingbehandeling op basis van plantaardige stamcellen. Deze stimuleert de celregeneratie en verstevigt het bindweefsel waardoor de huidkwaliteit en -textuur zichtbaar verbetert. De stamcelextracten die deze behandeling bevat, reageren op onze eigen derma-epidermale huidcellen en deze worden hierdoor niet alleen beter beschermd maar ook opnieuw gereactiveerd.

De effecten van Stem Cell

Een regeneratief herstellend effect op de huid
Sterk anti-aging en anti-rimpel effect

De behandeling

Reinigen + Toner

Stem Cell Serum Massage: Een geconcentreerd serum die uw huid weer tot leven brengt wordt in uw huid gemasseerd. Dit product bevat actieve bestanddelen:10% ascorbyl glucoside is een vorm van vitamine C die verzachtend werkt en de verdedigende eigenschappen van de huid versterkt.

Stem Cell Crystal Fiber Mask : Vervaardigd voor medisch gebruik met 3D nano-vezels, 100% natuurlijk, voor gelaat en hals. Een vacuum effect zorgt dat de actieve stoffen dieper de huid indringen. 

Geniet van een instant 'liftend' resultaat.