MESOESTETIC - Radiance DNA

Dé global anti-aging treatment van Mesoestetic!

Het Radiance DNA concept omvat de vermaarde professionele anti-aging behandelingen van Mesoestetic bij uw schoonheidsspecialiste en biedt daarenboven een zeer doeltreffende en complete lijn met hierop afgestemde anti-aging producten voor thuisverzorging.

125.00 €
Please select variants first

DNA omvat de erfelijke code van een cel. Door veroudering/externe agressies/oxidatieve stress ontstaat er

  • Disbalans tussen actieve en herstellende periodes
  • Verzwakking van de huidmechanismen
  • Beschadiging van DNA

Om de jeugdigheid van de cellen te kunnen bewaren, heeft Mesoestetic deze Radiance DNA behandeling ontworpen op basis van een hoog-technologische formule met het gepatenteerde [Meso] recovery complex ®

[meso] recovery complex ® technologie

De meest geavanceerde wereldwijde anti-verouderingsbehandeling van mesoestetic® omvat het innovatieve [meso] herstelcomplex® , een unieke combinatie van actieve ingrediënten die speciaal zijn geselecteerd vanwege hun antioxiderende, beschermende en DNA-reparatie stimulerende eigenschappen. De exclusieve technologie is gebaseerd op specifieke afgifte biovectoren, die in staat zijn om het complex van stoffen "onveranderd" in de celkern te dragen en vrij te geven, waardoor een ongekende werkzaamheid wordt gegarandeerd.

GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE:

  • Kapselt actieve ingrediënten in om ze naar de diepste huidlagen te dragen.
  • In zijn samenstelling en structuur bootst het het celmembraan na, waardoor het niveau van penetratie en diffusie toeneemt.
  • Heeft een effect op het huidoppervlak en verbetert het uiterlijk en gevoel.

Herstelt en beschermt

Herstelt en beschermt de integriteit van het huidgenoom. Stimuleert de activiteit van de genen die verantwoordelijk zijn voor DNA-reparatie en voorkomt toekomstige laesies, waardoor voortijdige veroudering wordt vertraagd. Hiermee kunnen de genen die betrokken zijn bij het herstellen van schade aan de dubbele DNA-helix het celmetabolisme effectief coördineren. Door dit te doen, vermindert het schade veroorzaakt door UV-stralen en verbetert het de weefselkwaliteit en het uiterlijk, waardoor het ontstaan ​​van rimpels wordt voorkomen.

Verlengt de vitaliteit en levensduur van de cellen

Reactiveert celregeneratie en -vernieuwing in de basale laag van de opperhuid, wat leidt tot verhoogde productie van keratinocyten. Epidermaal weefsel wordt dikker, dichter en beter bestand tegen externe agressies.

Antioxiderende werking

Neutraliseert vrije radicalen, helpt de zelfverdedigingsmechanismen van de huid te verbeteren en het huidverouderingsproces te vertragen.

Versterkt de extracellulaire matrix

Herstelt de dermo epidermale overgang en stimuleert fibroblasten om de kwaliteit en kwantiteit van collageen en elastine te verhogen. De elasticiteit en stevigheid van de huid worden hersteld, de gezichtscontouren worden opnieuw gedefinieerd en de diepe rimpels en expressielijnen worden aanzienlijk verminderd.

In vitro-onderzoeken tonen aan dat de combinatie van actieve ingrediënten in de Radiance DNA formule de fibroblast proliferatie stimuleert.


De complete behandeling omvat een kuur van 5 sessies die telkens in 5 fasen worden uitgevoerd:

Fase I : huidvoorbereiding: het reinigen en verstevigen van de huid van de hals, nek en gezicht.

Fase II : toepassing van een enkele dosis stralings-DNA-serum geëmulgeerd met een gezichtsmassagecrème met behulp van een verjongingsmassage.

Fase III : verbetering van het resultaat. Toepassing van een masker bestaande uit 3D nanovezels. Het occlusieve effect verbetert de permeabiliteit en de transportefficiëntie van actieve ingrediënten. Direct liftend effect.

Fase IV : voltooiing. De behandeling wordt afgerond met de toepassing van gezichtsmassagecrème en vervolgens een zonnebrandcrème met hoge index.

Fase V : onderhoud thuis. Bij het uitvoeren van de volledige behandeling zal de professional de DNA-intensieve crème-uitstraling afgeven om de resultaten in de cabine te behouden en te verlengen.

De resultaten zijn onmiskenbaar

Grote efficiëntie, diepe doordringing van de actieve concentraten op de juiste plaats, hoge weerstand en veiligheid en vooral een blijvende werking van de actieve bestanddelen in de huid!

Deze behandeling is non-invasief en volledig pijnvrij.


Meer info over de Radiance DNA producten van Mesoestetic voor thuisgebruik vindt U in onze webshop: