MESOESTETIC - Energy C

De Energy C behandeling is specifiek ontwikkeld om te reageren tegen de eerste tekenen van huidveroudering en is ook zeer geschikt voor de huid die zijn vitaliteit heeft verloren door bv: overmatige blootstelling aan zon, roken, een streng dieet of stress. 

Hierdoor oxideert de huid met als gevolg dat ze dof en verstikt wordt. Dankzij de dubbele antioxidanten werking van de Energy C producten worden de vrije radicalen geneutraliseerd en de celmembranen beschermd. 

110.00 €
Please select variants first

Energy C

De Mesoestetic Energy C behandeling is niet enkel geschikt als preventieve anti-age behandeling tot de leeftijd van 30 jaar maar ook voor personen die af en toe last hebben van een vale, doffe, gepigmenteerde huid, rokershuid, of na een langdurige ziekte.

Resultaat

Antioxidant, hydraterend en energizing
Unificeert uw huidskleur
Zorgt voor een lumineus en verhelderend effect

Behandeling

Reinigen + Toner

Energy C Serum: Een geconcentreerd serum die uw huid weer tot leven brengt. Het verstevigt het celmembraan en zorgt voor minder expressielijntjes en fijne rimpels.

Energy C Crystal Fiber Mask: Voor gelaat en hals. Vervaardigd voor medisch gebruik met 3D nano-vezels, 100% natuurlijk. 100% natuurlijk met een vacuum effect om zodoende de actieve stoffen dieper in de huid te laten indringen. Onmiddellijk lifting resultaat.

Voor thuisgebruik: Energy C Intensive Cream: dag- en nachtcrème