MESOESTETIC - AQUAGLO PLUS

NIEUW!

Hydradermabrasie of hydrafacial is een gezichtsbehandeling die is gebaseerd op niet-invasief water en actief serum dat water onder druk en zuurstof combineert om de bovenste huidlagen zachtjes te exfoliëren, de huid diep te reinigen en dode huidcellen en onzuiverheden te verwijderen.

De Aquaglo plus is ideaal tegen mee-eters, acné en alle andere comedonen!

Kies een variant:

Vanaf 90,00
Please select variants first

Deze hydrafacial-therapie exfolieert niet alleen dode huidcellen van de huid, maar zorgt ook voor onmiddellijke verjonging en hydratatie, waardoor je een stralende 'glow' krijgt. De ideale behandeling tegen mee-eters, acné en alle andere comedonen!

Een hydradermabrasiebehandeling is verzachtend, hydraterend, niet-invasief en niet-irriterend en vermindert zichtbaar fijne lijntjes, rimpels, verstopte en vergrote poriën, een vette of acnegevoelige huid, hyperpigmentatie en bruine vlekken.

  • Hydrateert en voedt de huid diep. 
  • Exfoliëert dode huidcellen om een ​​gladdere huid te onthullen
  • Verbetert doffe teint en vermindert ongelijkmatige huidtinten
  • Vermindering van hyperpigmentatie op langere termijn
  • Directe vermindering van verstopte poriën
  • Verbetert de zachte vernieuwing van de huidcellen, zonder de huid te beschadigen.
  • Bestrijdt bacteriën en helpt bij het verwijderen van acne in combinatie met acne specifieke huidproducten.
  • Ontgift en hydrateert de huid met zuurstof en een hydraterende, voedingsrijke huidinfusie.

De Aquaglo Plus wordt aangedreven door een vacuümkracht en gebruikt hiervoor de 'Sphere 8 illite Mineral Tip", de meest populair en veilige behandeltip op de markt.

Hoogwaardige liquid solutions zorgen voor een diepe reiniging en peeling op basis van AHA's EN BHA's. Deze liquids verbeteren de absorptie van voedingstoffen in de huid voor het behalen van een perfect resultaat.

In een eerste fase wordt de huid door een gecontroleerde vacuümdruk zacht aangetrokken voor een micro-massage en acupressuur. Dit zorgt voor een intense microcirculatie, waardoor de bloedsomloop sterk gestimuleerd wordt en de huid een directe GLOW zal krijgen. 

Hiernaast zal het de huid diep exfoliëren en dode huidcellen, mee-eters of andere onzuiverheden verwijderen.  De acupressuur wordt ook ingezet om de werkstoffen dieper in de huid te laten penetreren, de huidtint te verbeteren en de huid te herstellen en op te frissen.

Daarna wordt plaatselijk gewerkt op de T-zone om de poriën extra intensief en diep te reinigen en te verfijnen en wordt de huid gevoed met krachtige verjongingswerkstoffen om de huid verder te hydrateren en te voorzien van juiste voedingsstoffen.

Elke Aquaglo plus behandeling wordt afgesloten met een Cryo behandeling van enkele minuten. Hierbij wordt de huid intens gekoeld, waardoor het resultaat van de behandeling nog langer zichtbaar blijft.


AQUAGLO PLUS Hydradermabrasie in combinatie met GENESIS Radiofrequentie

Geef uw huid een extra glow!


Genesis is dé revolutie in de medische-cosmedische geneeskunde! Het enige systeem met 4 exclusieve technologieën die u spectaculaire, langdurige resultaten biedt op een efficiënte en pijnloze manier!

Naast het onmiddellijk zichtbare resultaat geniet u ook van een unieke multi-sensoriële WELLNESS-ervaring.

Door het combineren van de Aquaglo hydradermabrasie met de Genesis Radiofrequence therapie, bekom je dé ultieme Glow!

Aquaglo Plus Hydrademabrasie kan als volwaardige behandeling per sessie of in een kuur van 5 sessies, of in combinatie met Genesis Radiofrequence Therapy.


INTRODUCTIE ACTIE!

25% korting bij 2 AQUAGLO PLUS behandelingen!

Geniet tijdens uw 2 eerste Aquaglo Plus behandelingen van een extra krachtig gelaatsmasker* t.w.v. 2 x 30 EUR, en 

betaal per behandeling slechts 90 EUR ipv 120 EUR!* Dit Crystal Fiber Facemask is een gezichtsmasker van de laatste generatie, ontworpen om het celvernieuwingsproces te versterken, de waterlipidenlaag te herstructureren en de hydratatie van de huid te verhogen. 

Het is gemaakt van kristalvezel, een materiaal voor medisch gebruik op basis van 3D-nanovezels en dat 100% natuurlijk, veilig en hygiënisch is. Het past perfect bij de lijnen van het gezicht, met een occlusief effect dat de doorlaatbaarheid en de draagkracht van de actieve ingrediënten verbetert.