HYDRA DERMABRASIE | Aquaglo

Hydraglow facial!

Een hydradermabrasie facial behandeling is verzachtend, hydraterend, niet-invasief en niet-irriterend en vermindert zichtbaar fijne lijntjes, rimpels, verstopte en vergrote poriën, een vette of acnegevoelige huid, hyperpigmentatie en bruine vlekken.

 Ga met de Aquaglo Hydra dermabrasie facial voor een stralende 'glow' en een zichtbaar jongere huid!

Kies een variant:

Vanaf 90,00 €

Deze Aquaglo hydradermabrasie facial exfolieert niet alleen dode huidcellen van de huid, maar zorgt ook voor onmiddellijke verjonging en hydratatie, waardoor je onmiddellijk een stralende 'glow' krijgt. De ideale behandeling tegen mee-eters, acné en alle andere comedonen!

Een hydra dermabrasie facial is verzachtend, hydraterend, niet-invasief en niet-irriterend en vermindert zichtbaar fijne lijntjes, rimpels, verstopte en vergrote poriën, een vette of acnegevoelige huid, hyperpigmentatie en bruine vlekken.

 • Hydrateert en voedt de huid diep. 
 • Exfoliëert dode huidcellen om een ​​gladdere huid te onthullen
 • Verbetert doffe teint en vermindert ongelijkmatige huidtinten
 • Vermindering van hyperpigmentatie op langere termijn
 • Directe vermindering van verstopte poriën
 • Verbetert de zachte vernieuwing van de huidcellen, zonder de huid te beschadigen.
 • Bestrijdt bacteriën en helpt bij het verwijderen van acne in combinatie met acne specifieke huidproducten.
 • Ontgift en hydrateert de huid met zuurstof en een hydraterende, voedingsrijke huidinfusie.

De Aquaglo Plus wordt aangedreven door een vacuümkracht en gebruikt hiervoor de 'Sphere 8 illite Mineral Tip", de meest populair en veilige behandeltip op de markt.

Hoogwaardige liquid solutions zorgen voor een diepe reiniging en peeling op basis van AHA's EN BHA's. Deze liquids verbeteren de absorptie van voedingstoffen in de huid voor het behalen van een perfect resultaat.

In een eerste fase wordt de huid door een gecontroleerde vacuümdruk zacht aangetrokken voor een micro-massage en acupressuur. Dit zorgt voor een intense microcirculatie, waardoor de bloedsomloop sterk gestimuleerd wordt en de huid een directe GLOW zal krijgen. 

Hiernaast zal het de huid diep exfoliëren en dode huidcellen, mee-eters of andere onzuiverheden verwijderen.  De acupressuur wordt ook ingezet om de werkstoffen dieper in de huid te laten penetreren, de huidtint te verbeteren en de huid te herstellen en op te frissen.

Daarna wordt plaatselijk gewerkt op de T-zone om de poriën extra intensief en diep te reinigen en te verfijnen en wordt de huid gevoed met krachtige verjongingswerkstoffen om de huid verder te hydrateren en te voorzien van juiste voedingsstoffen.

Elke Aquaglo Hydra dermabrasie behandeling wordt afgesloten met een Cryo behandeling van enkele minuten. Hierbij wordt de huid intens gekoeld, waardoor het resultaat van de behandeling nog langer zichtbaar blijft.


HYDRA DERMABRASIE FACIAL AQUAGLO 3-Stappenplan

1. REINIGING + PEELING
We gaan de dode huidcellen losweken en verwijderen zodat de doffe uitstraling verdwijnt en jouw producten beter opgenomen kunnen worden.

We peelen de huid met een vloeistof op basis van glycolzuur en salicylzuur. Glycolzuur werkt mooi op structuurverbetering van de huid, denk aan grove poriën en fijne lijntjes en rimpeltjes.

Salicylzuur kan als enige zuur in de poriën dringen om daar de talg te gaan verweken, zodat we deze bij de volgende stap goed kunnen verwijderen. 

2. EXTRACTIES + HYDRATATIE
Bij deze stap wordt alles wat niet in de poriën thuishoort, verwijdert. Denk aan zwarte puntjes, overtollig talg, vuil, zweet, make-up resten,...

Dit zie je op het einde van de behandeling ook terug in het afvalbakje.

3. INSLUIZEN + BESCHERMEN

Als laatste stap gaan we de poriën terug sluiten en de gezondheidscocktail voor de huid insluizen.

Deze gezondheidscocktail bestaat uit hyaluronzuur, peptides en antioxidanten. 

We gaan dus zowel hydrateren, anti-aging werken en de huid beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf


Waar moet ik mee rekening houden bij de behandeling met de Aquafacial Aquaglo?

We voeren de behandeling niet uit bij zwangerschap, borstvoeding, actieve infecties, koortsblaasjes, auto-immuunziekten, actieve zonnebrand en bij gebruik van roaccutane of andere huidverdunnende medicatie.

Je mag voor de behandeling:

 • 7 dagen geen zuren gebruiken in jouw producten

 • 7 dagen geen Botox of 10 dagen geen fillers hebben laten plaatsen

 • niet juist een laserbehandeling hebben ondergaan

 • niet in de zon zitten


AQUAGLO HYDRA dermabrasie FACIAL in combinatie met GENESIS RF van Mesoestetic

Geef uw huid een ONGELOOFLIJKE extra glow!


Genesis van Mesoestetic is dé revolutie in de medische-cosmedische geneeskunde! Het enige systeem met 4 exclusieve technologieën die u spectaculaire, langdurige resultaten biedt op een efficiënte en pijnloze manier!

Naast het onmiddellijk zichtbare resultaat geniet u ook van een unieke multi-sensoriële WELLNESS-ervaring. 

Door het combineren van de Aquaglo hydradermabrasie facial met de Genesis Radiofrequence therapie, bekom je dé ultieme Glow!

Een Aquaglo Plus Hydradermabrasie facial kan als volwaardige behandeling per sessie of in een kuur van 5 sessies, of in combinatie met Genesis Radiofrequence Therapy.


INTRODUCTIE ACTIE!

25% korting bij 2 AQUAGLO HYDRADERMABRASIE FACIALS!

Geniet tijdens uw 2 eerste Aquaglo Plus behandelingen van een extra krachtig gelaatsmasker* t.w.v. 2 x 30 EUR, en 

Betaal per behandeling slechts 90 EUR ipv 120 EUR!* Dit Crystal Fiber Facemask is een gezichtsmasker van de laatste generatie, ontworpen om het celvernieuwingsproces te versterken, de waterlipidenlaag te herstructureren en de hydratatie van de huid te verhogen. 

Het is gemaakt van kristalvezel, een materiaal voor medisch gebruik op basis van 3D-nanovezels en dat 100% natuurlijk, veilig en hygiënisch is. Het past perfect bij de lijnen van het gezicht, met een occlusief effect dat de doorlaatbaarheid en de draagkracht van de actieve ingrediënten verbetert.